Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 9 de febrer del 2018

Kawaki de Tetsuya Nakashima

d'aquí

La virginal i perfecta Kanako, filla d'un detectiu alcoholitzat que manté una relació del tot malaltissa, i violenta, amb la seva ex-dona, desapareix. Son pare, és clar, es dedicarà a buscar-la i descendirà als inferns de l'adolescència decadent del Japó més modern. Adaptació d'una novel·la d'Akio Fukamachi.

Kawaki (El món de Kanako). Japó, 2014. 118 minuts. Direcció i Guió: Tetsuya Nakashima. Fotografia: Shôichi Atô. Repartiment: el guapíssim Kôji Yakusho i una jove i inquietant Nana Komatsu, Amb Satoshi Tsumabuki, Jô Odagiri, Fumi Nikaidou, Miki Nakatani, Ai Hashimoto, Jun Kunimura, Asuka Kurosawa.

Catalogació: tarantinejant. Vols violència gratuïta i de l'altra? A desdir. Vols rareses psicotròpiques? Flipa. Sang, brutícia i misèria per un tub. Va rebre el Premi al Millor Actor a Sitges 2014.

2 comentaris:

  1. Un amic que la va anar a veure a Sitges li va agradar i me la va fer apuntar, jo li vaig dir, sí, sí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo, de tu, la veuria. El món de les "dolls", les drogues, la violència com si no existís res més, vaja, la podridura sota la capa asèptica d'una societat aparentment controlada sempre resulta interessant ^^

      Elimina

ràpid, que el món s'acaba!